ALSVANOUDS

Alles start weer

De schoolvakantie is voorbij. Het sporten begint weer. Opleidingen gaan weer van start. Je werk, waarschijnlijk veel door de vakantie achterstand, is weer begonnen. Heerlijk!?

Heerlijk? Of is dit zo’n moment van confrontatie. Je ‘moet’ weer. Je hoopte dat na de vakantie alles anders zou zijn en de focus er vanzelf weer zou zijn. Zin om aan de slag te gaan na de vakantie wel zou komen. Wat als dit nu anders blijkt. Opladen in de vakantie minder goed gelukt is dan gehoopt?

Tijd voor reflectie

Als deze gevoelens er voor de vakantie ook al waren dan verdwijnen ze vaak niet ineens na een paar weekjes vrij. Het wordt tijd voor reflectie. Ga jij bij jezelf wel eens ten rade waarom je doet wat je doet en wat je daar nu eigenlijk van vindt? Of verval je in de automatische piloot en is het nu eenmaal zo.

Energielek

Je kunt wel 10 weken vakantie hebben of zelfs helemaal geen baan naast het moederschap. Als wat je doet je geen voldoening of energie meer geeft dan is het tijd voor actie. De kans bestaat dat je misschien teveel van jezelf geeft en weinig ontvangt. Dat je dingen doet waar jij je helemaal niet zo prettig  bij voelt maar denkt dat dit van je verwacht wordt.

Spiegel

Wie houdt jou de spiegel voor? Doe je dit zelf? Durf je echt te kijken en eerlijk te zijn als het momenteel niet zo vlotjes verloopt? Wie helpt jou daarbij? Praat je over je gevoelens? Over je vermoeidheid? Over de dingen die je helemaal niet meer zo leuk vindt om te doen?

Of is het moment daar dat je te vast zit in je oude patronen en niet goed weet hoe te veranderen of waar te beginnen. Ik help je graag! Samen kijken waar het stroperig is, wat veel energiekost om vervolgens te gaan vinden waar je gelukkig van wordt, wat focus geeft en perspectief.

Schroom niet, neem gerust vrijblijvend contact op. Een intakegesprek is altijd gratis en geeft richting aan wat je nodig hebt.

Bellen kan op 06-42782946

Mailen kan naar arienne@mothersshare.nl

Vriendelijke groet,

Ariënne  

ALSVANOUDS
Schuiven naar boven