DE FLOW DIE JE KRIJGT ALS JE DOET WAAR JE HART LIGT

Flow

Herkenbaar in je werk of in je thuis situatie? Of is dit de wens die je hebt maar is het eerder verre van dat?

De flow ervaren is zo fijn, het geeft energie, het geeft zelfvertrouwen en het maakt dat je focus krijgt in wat je wilt doen.

Maar als jij nu juist dit niet ervaart dan is de tegenhanger ook dat je weinig energie hebt, minder zelfvertrouwen en niet goed weet waar je de dingen nu allemaal voor doet.
Kortom je hele zijn is ontregeld en dat kan behoorlijk wat stress opleveren.

Energie

De flow en de energie die ik krijg als ik mensen mag begeleiden is en blijft fantastisch. Mijn werk geeft zoveel energie. Het geeft mij zingeving, focus en draagkracht om te blijven studeren om te blijven sparren met andere coaches. Steeds bijleren om een ander ermee te mogen helpen.
Dit is echter ook niet ineens ontstaan en soms nog steeds een zoektocht. Het is inmiddels drie jaar geleden dat ik de coach opleiding bij SAMI trainingen heb afgerond. Wilde na de opleiding alles en iedereen begeleiden. Had niet meteen de focus, gaf veel onrust. Maar door de juiste begeleiding en tijd voor rust en ruimte, met name in mijn hoofd, vond ik mijn doel. Het coachen van vrouwen en inmiddels ook steeds meer relaties.

Dat neemt niet weg dat het zoeken blijft naar de juiste balans. Hoe het commerciële stuk van coaching op de juiste manier aan te pakken. Daarin, zal ik maar heel eerlijk zijn, heb ik mij behoorlijk vergist. Ik wil dolgraag mensen begeleiden en dacht die mensen komen vanzelf, dat komt vast allemaal goed. Echter bekendheid krijgen zodat men mijn praktijk makkelijk kan vinden is een verhaal apart. Dit gaat soms heel vloeiend en geregeld ook echt stroperig. Dat maakt dat ook ik mijn focus soms wat verlies, energielek ervaar en de draagkracht van volharding flink op de proef wordt gesteld. Hoe ga ik om met tegenslag?

Doorzetten of opgeven

Voor mij voelt opgeven al snel als falen. Dat maakt dat ik mij onzeker ga voelen en dat is nu juist net datgene wat ik totaal niet wil. Doorzetten dus! Klinkt heel makkelijk maar vraagt echt iets van mijn uithoudingsvermogen. Ook hierin is het nodig om de flow, focus en energie te vinden. Dit gaat vaak nadat ik tijd en rust genomen heb om erover na te denken vanzelf weer heel behoorlijk goed. Soms met vrienden sparren of met andere coaches geeft weer duidelijkheid.
Wat als jij dit niet uit jezelf durft? Of bij niemand dit gesprek kwijt kan? Hoe maak jij jouw keuzes? Wie helpt jou daarbij?

Mocht het nu zo zijn dat je dit nergens kwijt kan op professioneel vlak. Vraag om begeleiding. Daar zijn wij voor opgeleid. Zoals je kan lezen doen wij dit met liefde en passie. Geeft het ons energie.

Vragen staat vrij! DOEN! Het geeft flow in je leven als jij je hart durft te volgen.

Schroom niet, neem gerust vrijblijvend contact op. Een intakegesprek is altijd gratis en geeft richting aan wat je nodig hebt.

Bellen kan op 06-42782946

Mailen kan naar arienne@mothersshare.nl

Vriendelijke groet,

Ariënne 

DE FLOW DIE JE KRIJGT ALS JE DOET WAAR JE HART LIGT
Schuiven naar boven