Give away coachtraject

De tijd vliegt. Ben ik de enige die dit zo ervaart of herken je dit? Het jaar is alweer bijna om en wat voor een jaar. Dit konden wij exact een jaar geleden echt niet bedenken.

Een jaar geleden was ik volop bezig om de website te lanceren voor Mothers Share en de afronding van het logo. Heb mij geregistreerd als coach bij Kamer van Kophandel. Alles klaar maken voor de start in het jaar 2020 van Mothers Share personal coaching en training voor vrouwen. Wat een vliegende start was, werd in maart toch echt even anders.

Mijn motto is ‘Delen wat je bezig houdt maakt het verschil’. Dit werd in de Corona tijd een geheel ander verhaal.  Je mocht bijna niemand zien, er waren en zijn nog steeds geen netwerkbijeenkomsten of andere plekken waar grotere groepen (vrouwen) bij elkaar mogen komen. De plekken waar ik vanuit mijn hart vrouwen wil aanmoedigen om hun talenten in te zetten, stap tot beweging te maken, in ontwikkeling te blijven. Keuzes maken als je dingen in je leven structureel veranderen wilt. Samen aan de slag gaan. Hoe mooi is dat?

Nu mag ik mij gelukkig prijzen dat ik al heel wat sterke vrouwen heb mogen begeleiden en dit nog steeds doe. Toch weet ik dat er veel meer vrouwen zijn, misschien jij wel, die in nieuwe levensfases zijn terecht gekomen en daardoor uit balans zijn geraakt. Nu is de vraag hoe bereik ik hen, jou en hoe vinden ze mij? Deze vraag houd mij best wel bezig. Via sociale media blijf ik zoveel mogelijk in beeld en merk ik dat mijn foto’s en filmpjes gedeeld en geliked worden. Dat is super mooi, blijf dit vooral doen. Zo blijven we toch op een bepaalde manier in contact.

Nu wil ik er ook heel graag zijn voor diegene die een extra zetje in de rug nodig heeft. Juist nu in de Adventstijd, hoop geven, laagdrempelige stap om contact op te nemen.

Ik ga namelijk een coachtraject weggeven.
Samen aan de slag gaan met de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. Nu niet iets voor jou? Stuur dit berichtje eens door aan een goede vriendin, buurvrouw, collega of misschien een zusje. Wie weet wat voor moois jij hebt gegeven aan hen. Samen, in verbinding mooie dingen doen.

Wat jij ‘alleen’ hoeft te doen, je verhaal delen met mij, jouw reden om extra begeleiding te vragen. Ik weet, als geen ander, dat deze stap echt groot kan zijn. Maar deze kans tot verandering laten schieten blijft je misschien altijd wel achtervolgen. Schroom niet, je verhaal is in vertrouwen bij mij. Ik zal uiteraard nooit jouw naam prijsgeven als jij dit niet wilt.

Op 15 december 2020 neem ik contact op met diegene die de  give away gewonnen heeft.

Hoop is toekomst. Ik kijk naar je uit!

Give away coachtraject
Schuiven naar boven