TIJD

Bijzondere tijd

Het is bijna kerst. Vaak zo’n ijkmoment waarop je realiseert wat je hebt en wat er allemaal gebeurt is. Wat heb jij allemaal meegemaakt? Kijk jij fijn en mooi terug of schuilt er pijn in jou? Beiden horen bij het leven, beiden hebben veel invloed en kunnen je leven flink veranderen.

Liefde

Voel jij de liefde? In de periode waarin de tijd stil lijkt te staan in diverse situaties is liefde essentieel. Liefde is iets heel moois en tegelijkertijd heel broos. Liefde is kwetsbaarheid, intiem, noodzakelijk en mooi. Kerst staat hier symbool voor.

Luisteren

Heb jij het gevoel dat je gehoord bent het afgelopen jaar? Heb jij je mooie en pijnlijke momenten echt kunnen delen en laten zien en hierin de veiligheid gevoelt?
Delen wat je op je hart hebt en vrijuit spreken hierover is echt belangrijk. Nodig ook om veranderingen te accepteren en te omarmen. Zowel mooie als pijnlijke.

Wat als jij ondanks de vele goede bedoelingen van anderen niet echt open kon zijn? Heb jij hier behoefte aan, om in een veilige omgeving te kunnen praten. Zonder oordeel een luisterend oor te krijgen. Zullen we eens koffie drinken? Dan praten we over jouw veranderingen en hoe hier het beste mee om te gaan!

Bel gerust vrijblijvend naar 06-42782946
Mailen kan ook arienne@mothersshare.nl

Liefs Ariënne 

TIJD
Schuiven naar boven