Interactieve training

De training

Helaas heeft ook Mothers Share te maken met maatregelingen omtrent het coronavirus. Vooralsnog zijn de trainingen vooruit geschoven naar september 2020. Intensief en in vertrouwen in gesprek met 1,5 meter afstand tussen de vrouwen past niet goed bij de visie van Mothers Share. Hopelijk veranderen de tijden snel en kan de training weer starten.

Tijdens de training ga je op onderzoek uit naar wie je bent, hoe je in balans komt én blijft en welke ontwikkelstappen je kunt maken nu je moeder bent geworden. Dit om met zelfvertrouwen je eigen kracht en talenten in te zetten.

 “Delen is vermenigvuldigen”
Door het delen van kennis, ervaringen en ideeën krijg je inspiratie die jouw daadkracht vermenigvuldigd.

Wat mag jij verwachten?

 Interactief gaan we in trainingsvorm aan de slag met vragen als:
. hoe houd ik mij staande in deze veranderde situatie
. hoe krijg en houd ik mijn energielevel onder controle
. hoe houd ik balans tussen relaties, moederschap en werk.
Maar vooral komt datgene aan bod wat aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Met behulp van de volgende methodes wordt gewerkt aan bovenstaande thema’s:

Walk your talk; oftewel, doe jij wat je zegt dat je wilt doen? Ben jij trouw aan jezelf? Volg jij je gevoel of alleen je verstand?

Aard & Aanleg; hierbij blik jij terug in jouw biografie. Hoe ben jij geworden tot wie je nu bent? Wat van de waarden van je ouders neem jij mee in jouw toekomst of wat juist niet? Weet jij wat jouw sterke punten zijn of juist waar jouw valkuilen liggen?

Gedachten controle; hoe vaak neemt jouw stemmetje in je hoofd de regie? Goed om te realiseren dat maar liefst 20% van je gedachten opbouwend en positief zijn, de rest vervalt dus al snel in negatieve gedachten en twijfels. Grip krijgen hierop maakt groot verschil.

Energiemanagement; als vrouw, moeder, vriendin, zus, dochter etc. wordt er op allerlei vlak best veel van je gevraagd. Leuk, fijn en het maakt ook tot wie je bent. Téveel van dit alles kan je behoorlijk uit balans halen. Ben jij vooral met de ander bezig? Of neem je ook ècht tijd voor jezelf?

Doelen stellen; durf te dromen, denk groots maar begin klein. Elk doel in je leven is waardevol. Het geeft je houvast, structuur en focus. Datgene wat in alle veranderingen van moeder worden en zijn soms even zoek geraakt kan zijn. Goed om hiermee aan de slag te gaan.

Wat verwacht ik van jou?

Als je deelneemt aan deze training verwacht ik dat je actief deelneemt, dat je open en eerlijk naar jezelf en de anderen durft te zijn. Dat je vragen stelt die er (voor jou) toe doen. Dat je in vertrouwen de verbinding met de anderen aangaat om te ontdekken hoe jij de stap naar ontwikkeling en balans kunt maken. Hoe jij de juiste balans vindt.  

En dan?

Het uiteindelijke doel is om jou als vrouw en moeder handvaten te geven om bewust keuzes te kunnen maken. Om in zelfvertrouwen je eigen kracht en talenten in te zetten. Om met alles wat je wilt en doet de juiste balans te houden.


‘It takes a village to raise a child’
Jane Cowen-Fletcher

 

Schuiven naar boven