WACHTEN

Wachten op …

‘Vol verwachting klopt ons hart’. Waar wacht jij op?
Deze woorden kan je op verschillende manieren lezen. In de zin van wat let je om het niet te doen of waar hoop je op? Beiden zijn vast herkenbaar en op een verschillende manier soms best ingewikkeld.

Geduld

Wachten op iets betekent ook dat je geduld moet hebben, een periode van het niet weten. Het ligt buiten jezelf. Gaat de zwangerschapstest positief worden? Gaat de koop door? Krijg ik de baan? Mooie verwachtingen maar ook lastig om het los te laten. In vertrouwen te leven dat wat er gaat gebeuren het beste voor jou en je geliefden is.

Tijd

Ik houd van verandering, van nieuwe kansen en ga graag uitdagingen aan. Heb ik dit eenmaal in mijn hoofd dan moet het ook ongeveer nu! Je raad het al, uiteraard werkt het zo niet. Ik ben dan zo enthousiast over iets dat ik wachten op het juiste moment of antwoord lastig vind. Vaak is er nu eenmaal tijd nodig om het uit te denken, tijd nodig om antwoorden te krijgen, tijd nodig om een goed concreet verhaal neer te zetten. Voor mij zijn dit soort processen iedere keer enorme leermomenten en ontwikkelstappen.

Wat als jij hier nu veel moeite mee hebt? Met wie deel jij je hoop? Kan je het wel bij iemand kwijt? Draag jij je zorgen of verwachtingen alleen?
Zullen we eens koffie drinken? Dan praten we erover en begeleid ik je in jouw proces.

Bel gerust vrijblijvend naar 06-42782946
Mailen kan ook arienne@mothersshare.nl

Liefs Ariënne 

WACHTEN
Schuiven naar boven