We kijken wel maar zien we elkaar nog?

Je leven veranderd als je ouders wordt of dit graag zou willen maar niet als vanzelf gaat. De energie en sprankel van het prille begin gaat nu soms over in zorgen voor jullie kind(eren) of spanning omtrent het afwachten.

Begrijpelijk en tegelijkertijd een aanslag op het samen zijn en echte tijd voor elkaar.

Je wordt vaak opgeslokt door het vele wat er verwacht wordt. Het verzorgen van de kinderen, je werk en dan ook nog tijd vrij maken voor jullie samen.

Hoe doen jullie dit? Niet alleen kijken naar elkaar maar elkaar ECHT zien! 

Hoe krijgen jullie gesprekken met elkaar van zeer algemeen en oppervlakkig naar gesprekken die er toe doen! Geen ‘mooi weer gesprekken’, maar kwaliteit over wat jullie verbind en bij elkaar houd. 

Hoe krijg je, als je moe bent na een dag werken en eventueel kinderen om je heen te hebben gehad het gesprek met elkaar naar een dieper level? Vragen stellen aan elkaar over wat je voelt, waar je van droomt, wat je moeilijk vindt. Deze gesprekken zijn zo waardevol voor een goede relatie.

Lukt het jullie samen even niet om op een dieper level in gesprek te komen of blijven? Schakel hulp in. Klinkt makkelijk hè?! Toch is dat juist wat jullie het beste kunnen doen. Een stabiele goede relatie is essentieel voor hoe jij je voelt, presteert en het volhoud. Samen sta je sterker. Samen terug naar hoe het begon! 

Bel gerust eens voor een vrijblijvend goed gesprek! Ik luister naar jou en jullie zonder oordeel maar met handvaten om verder te komen. 

Er is een heel mooi laagdrempelig initiatief namelijk stichting ‘Ruimte voor je relatie’, daar kan je in een weekend veel leren van anderen, over jezelf en weer samen. 

Blijkt er meer nodig te zijn dan is begeleiding zeer verstandig om te doen.

www.mothersshare.nl

We kijken wel maar zien we elkaar nog?
Schuiven naar boven