Wendbaar?

Veranderen vind ik heerlijk en tegelijk het meest spannende om te doen. Ik heb verandering nodig om scherp te blijven, frisse en nieuwe ideeën te creëren. Mijn hoofd scherp te houden. Tegelijkertijd kost het mij ook best wat energie iedere keer. Niet de kleine verandering in huis ofzo maar wel werk of relatie gerelateerd.
Ik ben vrij impulsief, dat vind ik een leuke eigenschap van mij. Echter mijn onzekerheid komt vaak vertraagd daarna om de hoek kijken. Was deze verandering slim? Kan ik dit wel? Dat soort vragen borrelen meteen op en haalt de sprankel er snel af. Zonde! Tijd voor zelfreflectie. Wat mij helpt is mezelf weer even met beide benen op de grond te zetten. Puur de situatie bekijken en concluderen dat ik het prima kan maar het spannendste vind wat de ander ervan gaat vinden. Ja na 42 jaar nog steeds. Ti’s wat hè!

Herkenbaar? Ga ermee aan de slag. Hoe?
Maak helder waar je bang voor bent, neem hier echt even de tijd voor. Denk in oplossingen! Bedenk wat het in het ergste geval kan gebeuren. Waarschijnlijk niet veel. Het zijn jouw gedachten die je dat vertellen. Niet de werkelijke realiteit dus. Klinkt makkelijk hè? Lukt het je niet alleen, schroom niet! Vraag hulp. Ik luister naar je zonder te oordelen en geef je handvaten om ermee aan de slag te kunnen gaan. Echt je kan het, gewoon doen!
“ Delen wat je bezig houdt maakt het verschil “

Mijn verandering? Ik ga als oproepkracht een paar uurtjes werken bij @shoebyveenendaal, gewoon omdat het kan en het zo leuk is. Geloof mij, ik vond het spannend, niet daar werken maar wat anderen zullen zeggen…. En weet je, tot nu toe vooral reacties als wat super leuk. Mijn angst zat dus echt in mijn eigen hoofd/ mijn eigen gedachten.

Fijne dag en tot snel bij een kopje koffie? Lieve groet, Ariënne

Wendbaar?
Schuiven naar boven