Over mij

Mijn naam is Ariënne van Braak    

Met passie zet ik mijn talenten in
Vijf jaar geleden heb ik bewust en vol overgave de keuze gemaakt voor coaching. Deze stap kwam na een periode van teveel willen en hierbij mezelf verliezen. Door stil gezet te zijn en daardoor bewust te hebben ervaren waar mijn passie ligt, wist ik waar mijn hart sneller van gaat kloppen: de ander weer in balans krijgen en in hun kracht zetten!

Mijn sterke intuïtie, ook wel hoog sensitief genoemd, is een eigenschap die ik inzet tijdens het coachingstraject. Denk hierbij aan ontdekken waar een eventuele belemmering in groei zit, mee te kijken naar de juiste balans of naar het concreet maken van doelen. 
Tijdens een gesprek stel ik mij kwetsbaar en open op om in verbinding opbouwend en helder de ander op weg te helpen.

Mijn pad
In 2018 ben ik gestart met de opleiding SAMI-begeleider die ik in november 2019 succesvol heb afgerond. Voor elke vraag en in elke disbalans is er een oplossing.
De disciplines waarin ik werkzaam ben zijn personal coaching en relatiebegeleiding.

In de jaren hiervoor heb ik al verschillende en mooie opdrachten gedaan vanuit mijn talenten. Denk aan interieuradvies, kleurconsulent en projectbegeleiding. Dit altijd in samenwerking om tot een prachtig doel te komen. Mijn doel is, in alles, mensen in hun kracht zetten, laten opbloeien.

Mothers Share
Vanuit mijn persoonlijke ervaring als (getrouwde) moeder van 4 kinderen ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik stel mij kwetsbaar op, bied een luisterend oor vanuit de leer en ervaring dat delen wat je bezig houdt echt verschil kan maken.


‘Mijn doel: samen jouw balans vinden om je in jouw eigen kracht te zetten. ’