Over mij

Mijn naam is Ariënne van Braak.    

Met passie zet ik mijn talenten in
Vier jaar geleden heb ik bewust en vol overgave de keuze gemaakt voor coaching. Deze stap kwam na een periode van teveel willen en hierbij mezelf verliezen. Door stil gezet te zijn en daardoor bewust te hebben ervaren waar mijn passie ligt, wist ik waar mijn hart sneller van gaat kloppen: de ander vanuit balans laten (uit)vliegen!

Mijn sterke intuïtie, ook wel hoog sensitief genoemd, is een eigenschap die ik inzet tijdens het coachingstraject. Denk hierbij aan ontdekken waar een eventuele belemmering in groei zit, mee te kijken naar de juiste balans of naar het concreet maken van doelen. 
Tijdens een gesprek of training stel ik mij kwetsbaar en open op om in verbinding opbouwend en helder de ander op weg te helpen.

Mijn pad
In 2018 ben ik gestart met de opleiding SAMI-begeleider die ik in november 2019 succesvol heb afgerond. De disciplines waarin ik werkzaam ben zijn personal coaching, trainingen en teambuilding. Meer weten over SAMI? Kijk dan op www.sami-training.com.

In de jaren hiervoor heb ik al verschillende en mooie opdrachten gedaan vanuit mijn talenten. Denk aan interieuradvies, kleurconsulent en projectbegeleiding.

Mothers Share
Vanuit mijn persoonlijke ervaring als (getrouwde) moeder van 4 kinderen heb ik deze training opgezet. Omdat delen wat je bezig houdt echt verschil kan maken.


‘Mijn doel: ik wil jou balans geven om (weer) te vliegen. ’
Schuiven naar boven