Voor wie

Voor jou

Elke levensfase gaat gepaard met een stukje disbalans. Dit is niet vreemd, de situatie is gewijzigd en daar heb je soms even tijd voor nodig. Je wilt je ‘nieuwe rol’ weer eigen maken en weer in balans ermee verder kunnen.

Als je echter uit balans blijft en niet als ‘vanzelf’ je nieuwe draai kan vinden vraagt dit om extra aandacht.

Mothers Share is er voor jou, als je aan de slag wilt gaan om een stap te maken naar meer inzicht en weer in balans wilt komen. Als je op zoekt bent naar handvaten om bewust keuzes te maken. Als je soms net een zetje nodig hebt om te gaan ‘vliegen’. Als je in zelfvertrouwen je kracht en talenten ten volle in wilt zetten! Juist in deze veranderde situatie.

Veel veranderingen

Je bent moeder geworden: een mooie en ingrijpende verandering. De verantwoordelijkheid voor een klein mensje kan allerlei vragen oproepen. Je merkt op allerlei vlakken dat je keuzes moet maken, maar ook jezelf trouw wilt blijven. Dit kan vragen oproepen als; hoe zie ik mijzelf als vrouw en moeder? Hoe verandert het moederschap mijn relatie(s)? Hoe maak ik de keuze tussen privé en werk? Kortom: hoe houd ik balans?

(H)erkenning

Goed om te weten is dat je niet de enige bent die de verandering en de daarbij behorende keuzes lastig vindt. Deze vragen zijn andere moeders niet vreemd. De vraag is wel: hoe ga je hiermee om? Hoe blijf je zorgen voor jezelf, naast de zorg voor je gezin?

Op deze vragen een antwoord krijgen, kan door personal coaching. Een andere mooi krachtige manier is samen met andere moeders deze uitdaging van groei aangaan.

Personal coaching
Soms ben je zo uit balans of draag je ervaringen met je mee, die maken dat één op één contact meer vertrouwen geeft. Of wil je stappen maken die te groot zijn voor de dynamiek van een groep. Persoonlijke begeleiding kan dan effectiever zijn.

Interactieve training
De interactieve training van Mothers Share is in een klein gezelschap van moeders. Hierbij staan vertrouwen, veiligheid en respect voor elkaar voorop. Samen gaan we de thema’s van het leven aan om ieder haar persoonlijke doel te laten bereiken. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen kunnen we dan kijken waar jij het beste mee geholpen bent.

 


‘Jij mag er zijn, je doet er toe’
Schuiven naar boven