Voor wie

Voor (aanstaande) moeders

Mothers Share is er speciaal voor moeders, die op zoek zijn naar balans, rust of verandering in hun dagelijks leven. Of je nu net in verwachting bent, of al wat langer moeder bent. Er zijn soms fasen waarbij  je uit balans raakt en er zelf even niet meer uitkomt. Dan is Mothers Share er voor jou.

Elke levensfase gaat gepaard met een stukje disbalans. Dit is niet vreemd, de situatie is gewijzigd en daar heb je soms even tijd voor nodig. Je wilt je ‘nieuwe rol’ weer eigen maken en weer in balans ermee verder kunnen.

Als je echter uit balans blijft en niet als ‘vanzelf’ je nieuwe draai kan vinden vraagt dit om extra aandacht.

Mothers Share is er voor jou, als je aan de slag wilt gaan om een stap te maken naar meer inzicht en weer in balans wilt komen. Als je op zoekt bent naar handvatten om bewust keuzes te maken. Als je soms net een zetje nodig hebt! Als je in zelfvertrouwen je kracht en talenten ten volle in wilt zetten! Juist in deze veranderde situatie.

Veel veranderingen

Je bent moeder geworden: een mooie en ingrijpende verandering. De verantwoordelijkheid voor een klein mensje kan allerlei vragen oproepen. Of jouw ‘kleintje’ vliegt uit en je moet leren loslaten. Je merkt op allerlei vlakken dat je keuzes moet maken, maar ook jezelf trouw wilt blijven. Dit kan vragen oproepen als; hoe zie ik mijzelf als vrouw en moeder? Hoe verandert het moederschap mijn relatie(s)? Hoe maak ik de keuze tussen privé en werk? Kortom: hoe houd ik balans?

(H)erkenning

Goed om te weten is dat je niet de enige bent die de verandering en de daarbij behorende keuzes lastig vindt. Deze vragen zijn andere moeders niet vreemd. De vraag is wel: hoe ga je hiermee om? Hoe blijf je zorgen voor jezelf, naast de zorg voor je gezin? 

Relatie

Als stelletje zonder kinderen is er alle tijd voor samen. Is er alleen maar de liefde voor elkaar. Is er de zorg voor jezelf en de ander. Als jullie ouders worden veranderd dit de relatie. Het is verrijkt met een kind. Dat is prachtig. Maar de zorgen zijn niet meer alleen op jezelf en jullie gericht er is een uitbreiding bij gekomen. De liefde voor elkaar moet je nu ineens verdelen. Tijd samen is aanzienlijk schaarser geworden. Je bent sneller moe. Intimiteit ‘kost’ meer moeite en planning. Met z’n tweeën is er ruimte voor spontaniteit. Met kleintjes en ook met grote kinderen is het soms een puzzel. Niets is echter onmogelijk. Het vraagt wel wat creativiteit en soms begeleiding om het samen goed te houden. Vraag hierbij gerust hulp. Er is zoveel mogelijk. 

Personal coaching en/of relatiebegeleiding

Op vele van bovengenoemde vragen een antwoord krijgen kan door personal coaching en/of relatiebegeleiding. 
Een mooie, krachtige manier is om hier open en eerlijk over in gesprek te gaan. Deze uitdaging van groei en ontwikkeling aangaan. Dit kan op allerlei manieren. Denk aan zelfreflectie. Wat heb jij nodig en vraag je hier ook om? Hoe is jouw eigen jeugd geweest en wat ervan neem je mee in de opvoeding van je eigen kind en wat juist niet? Hoe ligt de balans tussen bijvoorbeeld geven en nemen? Weet je wat de ander in de relatie wilt? Zorg je goed voor jezelf? Volg jij jouw gevoel in jouw keuzes?
Er zijn vele manieren mogelijk om antwoorden op jouw vragen te vinden. Wij zijn er om jou en/of jullie hierin te begeleiden. 

Praktische informatie 

De gesprekken vinden plaats in ons kantoor (Gelders Benedeneind 14B), serre met opgepookt haardvuur of tijdens een wandeling. Net wat de voorkeur heeft en op dat moment nodig is. Ook is er de mogelijkheid om een afspraak bij jou thuis te hebben. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gratis intakegesprek. Samen kunnen we dan kijken waar jij/jullie het beste mee geholpen bent/zijn.

Ariënne heeft mij heel fijn geholpen en ik heb de antwoorden gekregen die ik zocht. Ze stelde mij de juiste vragen waardoor ik ben gaan nadenken en tot de antwoorden kwam. Groetjes Suzanne"

‘Jij mag er zijn, je doet er toe’