Recensie coaching bij Ariënne

Esther
‘Het afgelopen jaar heb ik een coachingtraject gevolgd bij Ariënne. In eerste instantie begon Ariënne als coach van mijn team. Al snel kwam ook het onderwerp uit bij mij als ondernemer. Een aantal punten hadden haar interesse gewekt. Zoals mijn communicatiestijl en de plek die ik mezelf toedichtte binnen het team. Zo kwamen we uit bij mij als persoon en de ontdekking van een hoog sensitieve persoonlijkheid. Zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen, maar mijn situatie het middelpunt te laten zijn van de coachinggesprekken, kwamen we binnen een paar sessies tot de kern van mijn bestaan en kan ik mijn verleden begrijpen waarmee ik inzicht kreeg in mijn handelen.

Ik heb voordat ik met Ariënne in contact kwam  met verschillende therapeuten te maken gehad.  Maar ik durf te stellen dat het Ariënnes inzicht is geweest die mij heeft gebracht waar ik nu sta. Ik kan nu pas zeggen dat ik weet wie ik ben.

Haar inzichten als coach zijn uniek en verfrissend. Haar menselijke touch is hartverwarmend en ze biedt je een warm en veilige omgeving waarin je ook daadwerkelijk op zoek kunt naar jezelf.‘