MIJN LIEF

Geliefd

Hoe geliefd voelt de ander zich? Zeg jij tegen je lief wat je van hem/haar vindt? Wat je voelt als hij/zij ergens de ruimte binnenstapt. Voel jij je weer compleet met je partner erbij of ervaar je spanning. Geeft het je stress. In beide gevallen moet je het uitspreken. Vertel de ander wat je voelt. Enorme liefde of sterke kilte. Praat met elkaar. Enerzijds omdat hij/zij nog steeds niet je gedachten kan lezen (soms bijna) en anderzijds de woorden uitspreken geeft bevestiging. Ook de ander heeft dit nodig. Jullie samen hebben dit nodig.
Indien je relatie moeizaam verloopt en pijnlijk afstandelijk is geworden ga in gesprek en blijf dit doen. Praten geeft openheid en kans tot slagen en omturnen van diepe ellende. Zoek passende begeleiding.

Samen

Mijn lief en ik kennen elkaar al 26 jaar. Ongekend snel gaat de tijd en wat hebben wij al veel meegemaakt en niets daarvan had ik willen missen. Nee niet altijd alleen maar perfecte liefde, het is echt soms hardwerken. Dat doe ik overigens wel met alle liefde. Het is niet alleen maar mooi, soms is het keihard knokken en dan voelen en ervaren dat dit juist echte liefde is. Geef niet op als het moeilijk wordt, het is elders niet beter of makkelijker. Houdt elkaar vast, kijk mekaar in de ogen en stel je (weer) open naar de ander. Niet gemakkelijk gedacht maar wel de moeite waard.

Nodig

Er is een reden waarom jullie bij elkaar zijn en heel soms is er een reden om los te moeten laten. Zoek begeleiding en voel samen aan wat jullie juiste pad is.
Willen jullie eens praten? Ik luister zonder oordeel graag mee.

Bel gerust voor een vrijblijvend gratis intakegesprek naar 06-42782946
Mailen kan ook arienne@mothersshare.nl

Liefs Ariënne