UITVLIEGEN

Loslaten

Ken jij ook het moment dat je iets of iemand hebt moeten loslaten? Dat kan wellicht de keuze zijn voor ander werk. Een relatie dat is overgegaan. Of je kind die zijn ouderlijk huis verlaat en die jij daarmee uit laat vliegen. Bijzonder hoe divers de betekenis van loslaten is en voor een ieder zo’n andere invulling kan hebben.

Moeilijk en mooi

Iets of iemand loslaten is echt niet makkelijk. Het vraagt moed, lef en doorzettingsvermogen. Echter als jij dit wel doet geeft het je zoveel meer.
Zelf heb ik weer de ervaring van loslaten ondervonden. Het weer mogen afronden van een prachtig coachtraject met een bijzondere sterke vrouw. Een poosje met iemand op mogen trekken is schitterend om te doen. Iemand weer in balans te zien en kunnen uit laten vliegen. Moeilijk en mooi tegelijk.

In balans zijn geeft vleugels

Voel jij je in balans? Als jij je balans hebt (gevonden) dan geeft dat je vleugels. Geeft je toekomst, dromen, doelen, vernieuwing en energie. Uit balans echter geheel het tegenovergestelde. Je loopt vast, bent vermoeid, overzicht kwijt en het kan je somber maken.

Vind jij het ingewikkeld om je balans te vinden? Dan ben je zeker niet de enige. Vervelend en vermoeiend is het des ter meer. Merk jij dat je het overzicht even kwijt bent? Met begeleiding zonder oordeel maar wel met een luisterend oor kan ook jij echt de balans weer vinden!

Bel gerust vrijblijvend naar 06-42782946
Mailen kan ook arienne@mothersshare.nl

Liefs Ariënne