VOORNEMENS

Afspraak

Wat vind jij van voornemens? De betekenis ervan is: ‘wat je met jezelf afspreekt te gaan doen”.  Er wordt weer veel gesproken over ‘goede’ voornemens. De een vindt het onzin en de ander pleit ervoor. Altijd weer grappig om te horen hoe verschillend er over wordt gedacht en hele discussies te zien ontstaan.

Doel

Heb jij nieuwe doelen gemaakt? Een jaar afsluiten en met voornemens een nieuw jaar aangaan is mooi om te doen. Soms kan iets achter je laten en de focus vinden voor iets nieuws juist heel goed werken. Soort van schoonschip. Echter is het jammer om dat maar eens per jaar te doen. Check geregeld bij jezelf of je nog doet wat je wilt. Er dingen in je leven zijn die je graag anders zou doen.

Focus

Persoonlijk ben ik van mening dat het heel prettig werkt om nieuwe doelen te stellen. Deze te delen met je naasten. Jij bepaalt hoe groot ze zijn en wat je nodig hebt. Het werken naar een doel toe geeft focus, energie en een sterk gevoel. Maak anderen deelgenoot en je hebt meteen een stok achter de deur. Als je zegt ik ga het proberen dan is de kans groot dat je afhaakt. Ga het doen en stel je doel gerust bij. Jij bepaalt de lat. Maar door een doel voor ogen te hebben maken je ontwikkeling door. Dat is voor iedereen gezond.

Wat ik als doel heb? Ja, toch echt weer het sporten. Dit deed ik al maar niet consequent genoeg en mooie gezonde baksels gaan maken. Arme proefkonijnen thuis, het zij zo. Ik heb een doel en daar gaan ze maar eventjes in mee.

Heb jij een buddy nodig die je helpt een doel voor ogen te krijgen, die meedenkt wat voor jou fijn is en wat jou helpt ontwikkelen? Bel of mail gerust ik denk heel graag mee.

Bel gerust vrijblijvend naar 06-42782946
Mailen kan ook arienne@mothersshare.nl

Liefs Ariënne