DE KRACHT VAN WOORDEN

Kracht

Woorden blijven hangen, komen binnen en zijn heel sterk. Woorden zijn een prachtig communicatiemiddel. Met woorden kan jij je uitdrukken en je gevoelens bespreken. Met woorden kan je iemand de hemel in prijzen. Dankbetuiging uiten. Sterker nog de sfeer in een ruimte worden bepaald door de keuze van woorden.
Misschien voel je het al aan, met woorden kan je iemand ook schade aanrichten, neerhalen en kwetsen. Woorden blijven hangen.

Helend

We vinden het allemaal fijn om mooie dingen te horen die anderen tegen jou zeggen. Een bemoediging te krijgen, steun te ervaren en fijne gesprekken te voeren. Deze woorden werken helend.
Helaas komt het ook voor dat woorden je krenken, diep raken en achtervolgen. Dit kan zelfs al in je jeugd gebeurd zijn. Pijnlijke woorden die gesproken zijn en je tot op de dag van vandaag in je achterhoofd hoort. Dit kan zo sterk zijn dat het je belemmerd in keuzes maken. Mensen durven vertrouwen moeilijk voor je is.

Vriendelijk

Sta eens stil hoe jij gewoonlijk communiceert, is dat vriendelijk? Is het vanuit liefde en geduld? Vindt je het moeilijk om mooie woorden die tot jou gesproken worden te omarmen? Ik namelijk wel.
Ik gun je dat je dit gaat leren, accepteren en ook naar jezelf kan uitspreken.

Wil jij dit graag maar weet je niet hoe dit te doen of oude patronen hierin te doorbreken? Graag ga ik samen met jou op onderzoek uit. Ik denk heel graag mee!

Bel gerust voor een vrijblijvend gratis intakegesprek naar 06-42782946
Mailen kan ook arienne@mothersshare.nl

Liefs Ariënne