HART(S)TOCHT

Gepassioneerd

Vol overgave en passie iets doen. Dat kan zijn in je werk of je liefde aan een ander geven, kijk maar eens naar buiten en zie de tortelduifjes als mooi voorbeeld. Je dromen najagen en je doelen opstellen valt hier ook onder.
Er vol voor gaan. Ongeremd ten volle leven, prachtig is dat.

Hartstocht

Het klinkt als een overgave. Niet denken maar doen. Hart(s)tocht is het volgen van je hart. Luisteren naar wat je hart en je gevoel je ingeven. Het pad kiezen wat je hart je verteld. Ondanks of dankzij wat anderen zeggen. Jouw hart liegt niet, is te vertrouwen, laat je zien wat goed is voor jou.
Soms laat je hart je toch in de steek en blijk je hartfalen te hebben. Hoe vertrouw je hem dan nog? Dit kan door op je intuïtie te vertrouwen. Volg je hart en luister naar je gevoel. Deze combi kan bergen verzetten. Tegelijkertijd is het ook zo spannend. Anderen kunnen er namelijk iets van gaan vinden en er iets over zeggen. Des te knapper en moediger is het als je daar dwars doorheen je eigen keuzes maakt.

Weer leren voelen?

Soms heb je zoveel te verduren gekregen en doet je hart zeer. Kan je door de pijn niet goed meer voelen. Graag begeleid ik je door dit proces heen. Samen kijken naar wat jij nodig hebt. Je hoeft de reis niet alleen te maken. Vraag hulp als je dit nodig hebt. Dat is kwetsbaar en spannend maar gaat je weer verder brengen.

Weet je niet goed wie in vertrouwen te nemen? Bel gerust voor een vrijblijvend gratis intakegesprek naar 06-42782946
Mailen kan ook arienne@mothersshare.nl

Liefs Ariënne