Wat anderen zeggen

Personal coaching

In een periode waarin ik mij totaal niet in balans voelde kwam ik bij Ariënne. Ariënne voelde goed aan waarin ik geholpen kon worden en stimuleerde mij om hier zelf mee aan de slag te gaan. Door Ariënne haar enthousiasme lukte het mij ook om hiermee aan de slag te gaan met veel resultaat! Inmiddels voel ik mij weer in balans en heb de tools van Ariënne gekregen om weer verder te kunnen als ik niet meer in balans zou zijn.

Ik zou iedere moeder/vrouw het gunnen om een sessie met Ariënne te hebben, want ze geeft je veel inzicht en kracht om weer in balans te mogen zijn. 

Annelies

Een ware challenge

Vanaf dinsdag 9 februari 2021 was ik 1-week niet online op Instagram, LinkedIn en Facebook, zo min mogelijk whatsapp en nagenoeg niet op internet. Waarom? Ik merkte dat, mede door alle kinderen en manlief thuis aan het werk, ik nagenoeg niet tot echte rust kwam. Continu was er wel iets of iemand die mij bezig hield. Aangezien ik jaren geleden eens eerder mijzelf volledig voorbij liep, begon ik toch weer kenmerken te herkennen. Gelukkig heb ik veel geleerd in die tijd en weet ik nu dat ik rust, ruimte en bovenal stilte wil vinden. Stilte, om te ontdekken waar ik voor sta, wat mijn korte en lange termijn doelen zijn. Om in het diepste van mijn zijn te voelen wat belangrijk voor mij en daarmee ook voor mijn naasten is. Als ik blijf door jakkeren ga ik de antwoorden niet vinden, word ik met de dag ongezelliger en uiteindelijk zo moe dat ik niet goed kan functioneren.

Waarom dan toch de titel ware challenge?
Ik merk dat het loslaten van het wereldse nog best lastig is. De onrust, mis ik nu informatie? Vergeet ik nu iemands verjaardag? Heb ik iets belangrijks gemist? Social media heeft mij ondertussen best wel in z’n greep. Daarbij, notabene, gebruik ik het zelf ook om iets mee te geven aan anderen of om een melding te doen. En toch! Ik weet dat als er echt iets belangrijks is dat ik te weten moet komen, ik dit vanzelf ga horen. Mensen kunnen altijd bellen of via-via komt het bij mij terecht. Loslaten is best lastig maar het geeft ook zoveel rust.

In contact
Eén weekje tot mezelf komen om daarna weer in verbinding te zijn met de ander. Ja, het was de juiste keuze en voelt krachtig omdat ik een doel voor ogen heb. Ik voor mezelf kies en daarmee lief ben voor mezelf om vervolgens weer liefde te kunnen geven. In de stilte vind en liggen de antwoorden!

Confronterend?
Soms is stilte moeilijk en spannend. Toch weet ik dat daar mijn ontwikkelpunten liggen. Soms door een U (door een pijnpunt heen reflecteren en vervolgens ernaar handelen) heen. Dat zijn de mooiste cadeaus. Niet makkelijk maar zo leerzaam.

Vast gelopen?
Wil jij dit ook graag maar weet je even niet waar te beginnen of angstig voor wat er in de stilte naar je toekomt? Schroom niet om contact op te nemen. Ik bied je graag een luisterend oor, zonder oordeel en met handvaten om een zelfbewuste keuze te maken.

Give away coachtraject

De tijd vliegt. Ben ik de enige die dit zo ervaart of herken je dit? Het jaar is alweer bijna om en wat voor een jaar. Dit konden wij exact een jaar geleden echt niet bedenken.

Een jaar geleden was ik volop bezig om de website te lanceren voor Mothers Share en de afronding van het logo. Heb mij geregistreerd als coach bij Kamer van Kophandel. Alles klaar maken voor de start in het jaar 2020 van Mothers Share personal coaching en training voor vrouwen. Wat een vliegende start was, werd in maart toch echt even anders.

Mijn motto is ‘Delen wat je bezig houdt maakt het verschil’. Dit werd in de Corona tijd een geheel ander verhaal.  Je mocht bijna niemand zien, er waren en zijn nog steeds geen netwerkbijeenkomsten of andere plekken waar grotere groepen (vrouwen) bij elkaar mogen komen. De plekken waar ik vanuit mijn hart vrouwen wil aanmoedigen om hun talenten in te zetten, stap tot beweging te maken, in ontwikkeling te blijven. Keuzes maken als je dingen in je leven structureel veranderen wilt. Samen aan de slag gaan. Hoe mooi is dat?

Nu mag ik mij gelukkig prijzen dat ik al heel wat sterke vrouwen heb mogen begeleiden en dit nog steeds doe. Toch weet ik dat er veel meer vrouwen zijn, misschien jij wel, die in nieuwe levensfases zijn terecht gekomen en daardoor uit balans zijn geraakt. Nu is de vraag hoe bereik ik hen, jou en hoe vinden ze mij? Deze vraag houd mij best wel bezig. Via sociale media blijf ik zoveel mogelijk in beeld en merk ik dat mijn foto’s en filmpjes gedeeld en geliked worden. Dat is super mooi, blijf dit vooral doen. Zo blijven we toch op een bepaalde manier in contact.

Nu wil ik er ook heel graag zijn voor diegene die een extra zetje in de rug nodig heeft. Juist nu in de Adventstijd, hoop geven, laagdrempelige stap om contact op te nemen.

Ik ga namelijk een coachtraject weggeven.
Samen aan de slag gaan met de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. Nu niet iets voor jou? Stuur dit berichtje eens door aan een goede vriendin, buurvrouw, collega of misschien een zusje. Wie weet wat voor moois jij hebt gegeven aan hen. Samen, in verbinding mooie dingen doen.

Wat jij ‘alleen’ hoeft te doen, je verhaal delen met mij, jouw reden om extra begeleiding te vragen. Ik weet, als geen ander, dat deze stap echt groot kan zijn. Maar deze kans tot verandering laten schieten blijft je misschien altijd wel achtervolgen. Schroom niet, je verhaal is in vertrouwen bij mij. Ik zal uiteraard nooit jouw naam prijsgeven als jij dit niet wilt.

Op 15 december 2020 neem ik contact op met diegene die de  give away gewonnen heeft.

Hoop is toekomst. Ik kijk naar je uit!

Jouw talenten

Bij Mothers Share kijken we naar jouw talenten!

Kijk jij terug op een fijne vakantie? Ben je in de zomer lekker opgeladen, nieuwe energie opgedaan? Nieuwe ideeën ontwikkelt? Vol goede moed weer lekker bezig zijn.

Start nieuwe periode is in ieder geval weer aangebroken. Herfst staat weer voor de deur. Kinderen weer naar school, kinderopvang of bij opa & oma. Lekker weer met z’n allen aan de gang. Ja toch?!

Eerlijk gezegd vind ik zelf zo’n aftrap week behoorlijk veel onrust geven. Met z’n allen weer zoekende naar nieuwe ritmes, wennen aan de leraren, nieuwe vrienden. Wat moet er allemaal mee worden genomen naar school? Waar is alles ook alweer gebleven? Wat aan te trekken, je wilt toch goed overkomen, lekker werelds 😉. Daarbij lijkt elk kind gegroeid te zijn en past het nodige toch echt niet meer. Starten alle sporten weer, heerlijk maar best veel strakke ritmes in zo’n nieuw weekje.

Misschien was de zomer en afgelopen voorjaar wel heel pittig voor je, de kinderen thuis, relatie onder spanning? Elke keer oppas regelen, gevoel uitverbinding te lijken raken door het vele thuiswerken?

De zomerperiode is vaak een bezinningsperiode, dit kan je overzicht geven, nieuwe ideeën of juist onrust en twijfels of je nu wel doet wat je hart je ingeeft. Zet jij je talenten ten volle in? Durf je nog te dromen? Heb jij jouw doel voor ogen? Waar ga je voor?

Of concludeer je dat er weer een beziningsperiode voorbij is en je (weer) geen stap durft of lijkt te kunnen maken?!

Wat heb jij nodig om de stap te maken?

Bij Mothers Share mag je alles zeggen wat jou bezig houdt. Is er geen veroordeling, wat je deelt is in vertrouwen. We bekijken waar jouw talenten liggen, wat voor doel jij voor ogen hebt en bovenal is er tijd voor jezelf.

Wil je graag eens hierover doorpraten? Neem jij jezelf en je gevoel serieus? Bel of mail mij gerust.

Actueel

Helaas heeft ook Mothers Share te maken met maatregelingen omtrent het coronavirus. Vooralsnog zijn de trainingen vooruit geschoven naar september 2020. Intensief en in vertrouwen in gesprek met 1,5 meter afstand tussen de vrouwen past niet goed bij de visie van Mothers Share. Hopelijk veranderen de tijden snel en kan de training weer starten.

Blog

Durf jij ècht te delen wat je bezig houdt?

Zelf voel ik soms best schroom om echt te zeggen wat mij bezig houdt. Is het schaamte, is het angst voor veroordeling, is het mijn trots? Waarschijnlijk van allemaal een beetje. Het is heel kwetsbaar om eerlijk te zeggen wat je voelt en wat dit met je doet. Het geeft je uiteindelijk wel lucht en je neemt jezelf juist serieus door gehoor te geven aan je gevoel.

Zeker in deze bijzondere en vaak moeilijkere coronatijd is veel van wat ‘normaal’ was veranderd. Ineens sta je alleen bij je eerste echo van je kindje, zijn de controles tijdens je zwangerschap grotendeels op afstand. Misschien ben je net bevallen en wil je niets liever dan vol trots je kindje laten zien maar mag je geen kraamvisite ontvangen. Dan kan jij je heel alleen voelen. Wordt ervan je verwacht dat je naast inventief thuiswerken ook nog even op je kinderen let en juffrouw bent.
Zelf moest ik hierin echt mijn weg zien te vinden en dat voelde niet altijd fijn. Wat ik kon doen was er keihard tegen blijven vechten of perfectionisme aan de kant en lat omlaag. Ik koos voor het laatste en zag in dat de intelligente lockdown ook zo zijn voordelen met zich meebracht. Alleen de focus op mijn gezin en werk, dit gaf mij overzicht en zorgt voor prikkelvermindering van buitenaf.

Maar als jij nu de lat niet kan verlagen? Wat als de werkdruk enorm is toegenomen in deze coronatijd? Wat als het thuis al een poosje even niet zo fijn meer is? Met wie deel jij jouw zorgen, angst, stress of verdriet? Voel jij schroom om dit te doen? Denk jij vaak dat jij dit als vrouw en moeder toch allemaal moet kunnen en is eerlijk delen een drempel voor je?

Bij Mothers Share mag je alles zeggen wat jou bezig houdt. Is er geen veroordeling, wat je deelt is in vertrouwen. We bekijken waar jouw talenten liggen, wat voor doel jij voor ogen hebt en bovenal is er tijd voor jezelf.

Wil je graag eens hierover doorpraten? Neem jij jezelf en je gevoel serieus? Bel of mail mij gerust.

Recensie personal coaching

Via mijn verloskundige kwam ik bij Ariënne terecht. Ik liep tegen een aantal dingen aan waar ik antwoorden op zocht.
Ariënne heeft mij heel fijn geholpen en ik heb de antwoorden gekregen die ik zocht. Ze stelde mij de juiste vragen waardoor ik ben gaan nadenken en tot de antwoorden kwam.

Ik zou iedereen aanraden om contact met haar op te nemen! Ze is een hele fijne persoonlijkheid en stelde me echt op mijn gemak.

Groetjes Suzanne

Recensie coaching bij Ariënne

Esther
‘Het afgelopen jaar heb ik een coachingtraject gevolgd bij Ariënne. In eerste instantie begon Ariënne als coach van mijn team. Al snel kwam ook het onderwerp uit bij mij als ondernemer. Een aantal punten hadden haar interesse gewekt. Zoals mijn communicatiestijl en de plek die ik mezelf toedichtte binnen het team. Zo kwamen we uit bij mij als persoon en de ontdekking van een hoog sensitieve persoonlijkheid. Zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen, maar mijn situatie het middelpunt te laten zijn van de coachinggesprekken, kwamen we binnen een paar sessies tot de kern van mijn bestaan en kan ik mijn verleden begrijpen waarmee ik inzicht kreeg in mijn handelen.

Ik heb voordat ik met Ariënne in contact kwam  met verschillende therapeuten te maken gehad.  Maar ik durf te stellen dat het Ariënnes inzicht is geweest die mij heeft gebracht waar ik nu sta. Ik kan nu pas zeggen dat ik weet wie ik ben.

Haar inzichten als coach zijn uniek en verfrissend. Haar menselijke touch is hartverwarmend en ze biedt je een warm en veilige omgeving waarin je ook daadwerkelijk op zoek kunt naar jezelf.‘

Schuiven naar boven